My first time. Part two.

Hij is uitgegeten. Ik ben uitgedronken. En om heel eerlijk te zijn een beetje aangeschoten maar dit kunnen ook de zenuwen zijn. Hij gaat afrekenen. Terwijl hij afrekent pak ik mijn telefoon. Snel naar de groepsapp, you knoooow that last advice from your girls. Ze zeggen mij om gewoon te ontspannen. Mee te gaan met het moment en proberen hem zo veel mogelijk te pleasuren. Kijk dat laatste maakt me vreselijk zenuwachtig. Ik heb nog nooit seks gehad, wat weet ik van een man pleasuren. Ik ga geen groen blaadje spelen, ik heb de films gezien en Turks Fruit gelezen. Maar theoretische kennis in de praktijk uitvoeren issa challenge.

Hij komt terug, “ga je mee naar boven schat?”. Yup, dit is het. Erop of eronder. Ik kan er niet meer onderuit, en om eerlijk te zijn wil ik dat ook niet. Ik wil hem. Dus ik pak zijn hand en loop mee. Uit het restaurant…naar de lobby…door de gang. Waarom lijkt het op de langste wandeling ooit? We staan voor de lift. Ik druk de knop in. Ondertussen zijn mijn handen zo klam dat ik volgens mij een vochtige plek achterlaat op die knop. Niet echt de plek waar ik een vochtige plek voor ogen had maar afijn. Mooi, het lijkt erop alsof de lift vanuit Willie Wonka’s fabriek komt, hoeveel verdiepingen heeft dit hotel? Besef dat dit in mijn hoofd afspeelt want in realiteit was dit alles heus een kwestie van een paar minuten.

We stappen de lift in. Ik denk dat hij mijn zenuwen aanvoelt want hij pakt m’n kin, kijkt diep in mijn ogen en zegt, “gaat het, ben je nog steeds oke hiermee?” Bro…Broo als je m’n kin pakt en zo diep in mijn ogen kijkt kan je me zelfs een bank laten beroven. Why you don’t play fair? “Ja, natuurlijk ben ik oke. Vanavond is van ons.” Well damn, eerlijk mijn lines zijn upgraded sinds Skylounge! Hij glimlacht, stapt naar voor en geeft me een kus op mijn voorhoofd als een gentleman.

Sidenote: de voorhoofdskus is een speciale variant van de kussen. Deze kus is een soort special edition. Het kan veel betekenen maar voelt voor de vrouw voornamelijk aan als veiligheid. Het voelt aan als bescherming, I got you bae lemme kiss that big ol’ forehead.

We zijn onderweg naar de zevende verdieping. Per verdieping vervaagt die gentleman en komt een sluwe verleider naar boven. This is sparta, denkt hij vast. Rond de vierde verdieping is zijn hand op mijn bil. Zijn lippen in mijn nek. Ik zeg heel eerlijk dat ik niet weet of er andere mensen in die lift waren want ik was naast de zevende verdieping ook onderweg naar de zevende hemel. Aangekomen bij de zevende verdieping was het speelkwartier voorbij.

In de films haat ik het altijd als mensen kussend lopen en helemaal in elkaar zijn, like get a room and then get freaky. Maar I hate us for it, dit zijn wij op het moment. Ik denk na over de laatste maanden. En concludeer dat dit gewoon echt mijn vent is. Ik laat alle zorgen en zenuwen en zoen hem. Ik zou mezelf niet zijn als we onderweg niet tegen een roomservice rek stoten. Maar dit verpest de mood niet, dit zijn wij. Always goofy, onhandig, in love. Dus we lachen en lopen hand in hand verder.

Voor de deur van de kamer pakt hij mijn heupen. “Ik wil dat je weet dat vanavond om jou draait, ik wil het speciaal maken voor jou. Je een beleving geven die je niet snel vergeet, omdat je mijn meisje bent en ik je heel lief vind. Maar niet tegen je vriendinnen zeggen voor ze me suf vinden.” Ik lach en knik. Oke vanavond draait om mij, hij gaat mij leiden, you got this. Ik moet mezelf wel even moed inpraten.

We lopen de kamer binnen en hij zegt, “ik heb vooraf champagne bestelt maar jij bent al op een level dus is voor mij ja.” He’s so silly, my man. Ik duw hem op het bed. Hij wil opstaan maar ik zeg hem, “blijf zitten schat!” Die Hunkemöller set was 4x duurder dus hij gaat er sowieso minimaal 3 minuten naar moeten staren. Ik trek mijn jurk uit, feeling myself, superlangzaam en hopelijk erg sensueel en laat het op de grond vallen. Ik blijf voor hem staan met mijn handen in mijn zij. Hij zegt niks, zeker een goede tien seconde doodse stilte waarvan ik bijna onzeker word. Ineens staat hij op, “jij…bent echt geweldig. Draai een rondje voor me.” Ik maak bijna een professionele pirouette being extra and shit. “Je ziet er prachtig uit, ik houd echt van je.” En dit moment, is voor elke vrouw zo belangrijk om te horen. Het doet veel met me, ik voel me on top of my game.

Hij tilt me, zet me op het bed. Ik sla het dekbed open om eronder te liggen. Hij wacht nog even, en drinkt nog een vol glas champagne in één slok. Hij neemt 2 aardbeien en een spuitbus slagroom mee. Een aardbei stopt hij in mijn mond. De andere legt hij op het kussen. “Deze is voor straks!” Oh…oke meneer. Hij begint me te kussen terwijl hij bovenop me komt liggen. Warme handen van hem gaan langs mijn gezicht, over mijn torso, richting mijn heupen. Daar blijven ze eventjes terwijl we zoenend van elkaar genieten.

Na een tijdje gaan zijn lippen richting mijn nek, zijn tong gaat speels langs mijn oorlel. Het voelt eerst raar maar daarna wel fijn en ineens heel opwindend. Hij kust, likt en zuigt in mijn nek. Een soort combinatie hier zo van, rondje, kruisje, vierkantje…zo een soort combo. Magical! Is dit seks? Want dan vind ik het wel fijn. Na zijn combo’s en een ietwat dikkere nek achtergelaten te hebben gaat hij naar beneden. Richting mijn borsten. Gevoelige snaar. Ik probeer te relaxen want ik ben legit op een andere planeet maar het voelt zo goed dat je bijna boos wil worden zo van dit deed je vast bij andere ook hè? Maar die gedacht verdwijnt snel wanneer hij kusjes op mijn buik geeft naar beneden.

Ik zeg superverlegen, “ooh…wat doe je?” en hij antwoord “ik zei toch dat vanavond van jou is, ik ga je laten voelen wat genieten is.” Well okay, you dont have to tell me twice. Dus ik lig en probeer mijn gedachte op nul te zetten. Hij pakt de slagroom en spuit een streep op mijn buik. En likt deze eraf. Het kietelt. Vervolgens zet hij die andere aardbei op mijn schaamstreek en spuit een streep hierover. Hij begint weer met zijn kus, lik en zuig combo. Maar dit keer down there. Ik kan niet in woorden omschrijven hoe dit voelt, but imma try. Je voelt je als prinses van een land, alsof je hoge cijfers haalt zonder ooit te leren, alsof je 2 keer achter elkaar de loterij wint want 1 keer is not as satisfying. Verdomd goed dus. He was all about me and my pleasure zone. En er gebeurt iets vanbinnen. Dit is het! Die zelfde natte plek als op die liftknop. Dus ik schreeuw, “schat ik moet plassen!” Hij lacht, “dat betekent dat ik goed bezig ben.”

Hij stopt met zijn goede bezigheden en komt weer naar boven. Hij zegt dat ik het goed gedaan heb. What did I do tho? Ik lag alleen maar. Hij pakt een condoom en doet deze om. Hij vraagt nog een keer bevestigend of ik dit wel wil. Dit is waarom hij mijn vent is. Ik bevestig. En hij begint me weer kleine kusjes te geven. Te strelen, door mijn haar, over mijn borsten, over mijn dijen, knijpen in mijn bil. Aandacht evenredig verdeeld. Hij kijkt me aan in mijn ogen en zegt nogmaals dat hij van me houdt. En komt langzaam bij me binnen. Door zijn goede bezigheden ging dit wat makkelijker. Maar dit is niet het prinses, hoge cijfers en loterij gevoel. Dit is best heftig. Het doet wel even pijn, maar hoe hij ermee om gaat zorgt ervoor dat ik letterlijk en figuurlijk on for the team neem. Hij blijft doorstoten eerst langzaam terwijl hij mijn hand vasthoudt. En zodra ik aangeef dat de pijn verandert in pleasure harder.


Ik heb nog nooit seks gehad. Tot nu…

– as told by Nienie, fictional 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s