My first time. Part one

Laat mij eerst iets vertellen over mezelf. Ik ben 18 jaar, communicatie student op hbo-niveau, een danser, en werk met jongeren met een verstandelijke beperking. In mijn vriendengroep ben ik een beetje de laatbloeier. Al mijn vriendinnen hebben vriendjes. Al mijn vriendinnen hebben ‘het’ al gedaan. I’m talking about sex ofcourse.
Ik nog niet, tot vorige week. Laat mij bij het begin beginnen. 

Omdat je soms zo snel kan vallen in de sleur van het dagelijks leven, spreken mijn vriendinnen en ik 1 keer per maand af. Elke maand mag iemand anders de plek uitkiezen. Deze maand was het mijn beurt. Ik heb veel gewerkt en met een salaris van meer dan €3 kan ik wel enige luxe veroorloven. Skylounge it is. Skylounge is een plek waar ze hele lekkere, maar best prijzige cocktails verkopen.

De vrijdag breekt aan en de girls en ik maken ons klaar. Aangezien ik single ben doe ik altijd een beetje extra. Als je geen dates hebt om je mooiste outfits te rocken moet je dit wel doen tijdens girldates. Dus met hakken aan, black dress on, everything on fleek loop ik de Skylounge binnen. Ik ben helemaal gefocust op mezelf and my girls being awesome. Zegt mijn vriendin na een half uur, “er wordt al sinds we hierbinnen zijn naar je gekeken”. Oohja sidenote, I’m socially awkward in dit soort gevallen. Maarja na 3 megaslokken van een cocktail krijg ik ineens heel veel lef.

Ik ga erop afstappen! “Hi, mijn vriendin zegt dat je naar me kijkt en je bent knap dus ik denk ik stap eropaf!” Really? Dit is het gewoon? Dit is je game?! I instantly hated myself. “Euhmm, woow sorry in mijn hoofd klonk dit zo veel smoother, vind je het erg als ik het zo gewoon weer probeer?” Hij lachte. Gelukkig ben ik parttime grappig, want dit gaat nergens over. Hij zegt, “Je vriendin heeft gelijk, je ziet er heel leuk uit. Ik zie dat jullie genieten van een dames avond maar ik zou graag je nummer willen zodat wij een keer wat kunnen drinken.” Euhmmm hell yeah! “Ja hoor, lijkt me leuk!”

Fasting forward een paar maanden later…we hebben het afgesproken drankje gedaan. En na dat drankje veel andere leuke dingen. Biosdates, bowlingdates, wandeldates. Hij is leuk. Hij vindt mij leuk. Het is fijn, maar ik ben nog steeds nog nooit intiem geweest met iemand.

Tot vorige week.

Hij belt me, “hey schat? Wil je dit weekend voor ons vrijhouden, ik wil een hotelletje pakken?”. I’m like yeah, I’m gonna get me sum. I’m gonna get me sum. Het meteen delen in de girls groepsapp. Mijn vriendinnen zijn ook the most. Ze maakte meteen een stappenplan. “Girl vanaf vandaag ga je op ananas dieet. We gaan morgen naar de stad voor een lingerieset. Girl begin te rekken en strekken.” I can’t help but love them. Maar ik kan het niet laten meer dan zenuwachtig te zijn. Het is zo ver. Ik heb mijn ananas dieet plechtig gevolgd. Een leuk setje aangeschaft en ben zelfs gaan strekken. Toch blijft het spannend zo een eerste keer. Dus hij komt me ophalen, we gaan samen naar het hotel. Being as extra as I am heb ik een hele trolley mee. Just in case…ik weet zelf niet eens welke case maar just in case.

Aangekomen in het hotel hebben we eerst ons spullen in de kamer gezet. En zijn we hierna wat gaan eten in het restaurant. Hij bestelt pasta pesto en ik bestel frietjes. Door de zenuwen krijg ik eerlijk gezegd niks door mijn keel. Behalve wijn. Ja de wijntjes gaan wel heel snel achterover. We praten over de afgelopen tijd. Hij vertelt hoe blij hij is dat ik zo aangeschoten naar hem liep in de Skylounge. Dat hij die aangeschoten blik vanavond terugziet en dat hij me mooi vindt. Het lijkt alsof we uren praten. Ik weet zeker dat het niet meer dan een uur was. We zijn allebei best aangeschoten. Klaar om naar boven te gaan.

Daar gaat het gebeuren…wordt vervolgd.


– as told by Nienie, fictional

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s